Kijkje op de Winter Outlet van Vrijbuiter.
Kijkje op de Winter Outlet van Vrijbuiter. (Foto: Aangeleverd)

Vrijbuiter opent Mega Outlet als alternatief wintersportafdeling

ZAANDAM – “Natuurlijk is het wel of niet naar de wintersport kunnen gaan veelbesproken in onze zaak. Want veel van onze klanten die naar de sneeuw gaan, komen in deze tijd shoppen op onze wintersportafdeling. Ook al is er nu nog onzekerheid over de komende wintersportvakantie, tegelijk merken we ook dat er momenteel veel vraag is naar warme winterjassen, goede wandelschoenen en andere attributen om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Daarom openen we nu onze Winter Mega Outlet”, vertelt floormanager Julian van Woesik van Vrijbuiter in Zaandam.

Het buitenleven in alle facetten staat centraal in de outdoorwinkel aan de Stormhoek in Zaandam. Kampeerartikelen, rugzakken, kleding, schoenen, accessoires, je kunt het zo gek niet opnoemen of het is te vinden in de grote speciaalzaak.

“Natuurlijk kwam de eerste lockdown ook bij ons hard aan. Het reisverbod. Tegelijk hebben we gemerkt dat er veel mensen in eigen land op vakantie zijn gegaan. En onze winkel ook goed vonden”, zegt Julian.

Topmerken in de outlet

Vrijbuiter speelt met de Winter Outlet nu in op de toenemende vraag naar zaken als warme, regendichte jassen, wandelschoenen waarmee je urenlang lekker door de bossen kunt lopen.

“We blijven natuurlijk dé wintersportspecialist, maar hebben de wintersportafdeling nu aangepast tot Winter Outlet. Met artikelen van topmerken als The North Face, Columbia, Jack Wolfskin en Didriksons. En ook al noemen we het een Outlet, het is geen B-keuze. Maar gewoon prima artikelen die soms uit een voorgaande collectie komen.”

Ook wintersportartikelen

Goed om te weten voor wie wintersportartikelen zoekt: ook op dit gebied is genoeg keuze, alleen is de afdeling kleiner van opzet.

Genoeg ruimte

Coronaveilig winkelen Vrijbuiter is bovendien gegarandeerd. Met een winkeloppervlak van 8.000 m2 is er ruimte zat om afstand te houden. Bovendien was er altijd al in de winkel een slimme looproute die de klant langs alle koopjes op de afdelingen voert.

Openingstijden

Vanwege de landelijke regelgeving is ook bij Vrijbuiter de koopavond geschrapt. Klanten zijn echter van harte welkom dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie: www.vrijbuiter.nl