Intiem concert met Paul de Munnik en Ricky Koole.
Intiem concert met Paul de Munnik en Ricky Koole. (Foto: Ed Kuijper|SportsGen)

Concert Paul de Munnik in De Vermaning

KROMMENIE - Het duurt nog even en dat is maar goed ook nu er geen voorstellingen mogen doorgaan. Maar het is wel iets om naar uit te zien. Paul de Munnik en Ricky Koole geven Intieme concerten tijdens de Take Me To Church Tour op zaterdag 23 januari twee intieme en exclusieve concerten in de Vermaning, Noorderhoofdstraat 46.

Na het succes van Summer Sundays afgelopen september, toen De Munnik met speciale gast Martin Buitenhuis, zanger Van Dik Hout, enkele tuinconcerten gaf, krijgt het concept Special Concerts een vervolg langs pittoreske kerkjes. Dit keer zal Ricky Koole aan de zijde van Paul de Munnik meespelen.

Namens organisator SportsGen laat Ed Kuijper weten: "Afgelopen voorjaar zat ik met mijn vriend Paul de Munnik te denken aan nieuwe mogelijkheden die binnen coronamaatregelen pasten. Daar kwam Summer Sundays uit voort. We hebben besloten om hier een vervolg aan te geven. Want alle artiesten willen spelen de mensen willen niets liever dan er af en toe eens lekker uit." Tickets zijn nu verkrijgbaar via: https://www.facebook.com/Special-Concerts-100873691687432 en kosten € 42.50, inclusief twee drankjes.