Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Coronaproof bruidsjurk passen: het kan bij De Bruidsmarkt

ZAANDAM – De wereld laat zich door corona aan banden leggen, maar de liefde gelukkig niet! Ook al is het nog niet mogelijk om met grotere gezelschappen het trouwfeest te vieren, alvast een trouwjurk uitzoeken kan altijd. En je verheugen op 'de mooiste dag van je leven'. Bij De Bruidsmarkt, Jonge Arnoldusstraat 88 in Zaandam kan dat ook corona-proof.

“Hoe helpen wij jou corona-proof aan een bruidsjurk? Op dit moment gaan alle passessies alleen op afspraak. Op deze manier weet je zeker dat alles hygiënisch schoon is als jij binnen komt. Zo heb je de volledige winkel privé tot je beschikking. De styliste ontsmet haar handen regelmatig en draagt een mondkapje tijdens het helpen. Deze mogelijkheid is er natuurlijk ook voor de bruid en haar entourage. Er staat desinfectiemiddel op de toonbank en voor de personen die hun mondkapje zijn vergeten, liggen ze ook klaar”, vertelt onderneemster Sytske van Moorsel.

De entourage mag maximaal uit drie personen bestaan. “Dus jullie mogen gezellig met z'n viertjes komen. Bij je afspraak heb je de mogelijkheid een champagne- of high tea-arrangement bij te boeken om het extra speciaal te maken.”

Alles onder één dak

De voorbereidingen regelen is in deze tijd best een uitdaging. Gelukkig is er voor alles een oplossing.

“Ook zijn er voor de bruidsmeisjes en de moeder van de bruid leuke jurken om uit te kiezen. Met eerlijk en deskundig advies zorgen wij ervoor dat jij de jurk van je dromen vindt. We hebben niet alleen bruidsjurken, maar ook bijpassende schoenen, lingerie, sieraden, sluiers etc. Je kunt alles in één afspraak uitzoeken, maar het is ook erg leuk om een tweede afspraak te maken om de jurk nog een keer aan te trekken en het dan in zijn geheel af te stylen”, aldus Sytske van Moorsel.

Afspraak maken voor passessie

Een afspraak maken kan via bruidsmarkt@gmail.com of op 06 - 11272403. Of via www.debruidsmarkt.nl/booking/