Gebak!
Gebak! (Foto: aangeleverd)

Warm welkom voor 300ste lid De Corner

ZAANSTREEK – De oproep die zakensociëteit De Corner deed op de sociale mediakanalen ‘word jij ons 300ste lid? Dan trakteren we je op gebak’ liet Alex van Dam, ondernemer van PartTracker BV, met zijn neus in het gebak vallen. Hij bezorgde de 35 jaar jonge Zaanse ondernemerskring de mijlpaal van 300 leden.

PartTracker BV bestaat inmiddels ruim tien jaar en levert elektronische bedrijf kritische onderdelen. Met name onderdelen die niet langer leverbaar zijn via de reguliere kanalen.

Van groot belang

Het bezorgen van de taart was ook een mooi moment om Alex te vragen naar zijn beweegredenen om lid te worden: “Als Zaanse ondernemer ‘moet’ je natuurlijk gewoon lid zijn van een ondernemersvereniging. En zeker in deze tijd is netwerken van groot belang. Via De Corner wil ik daar voor mezelf meer handen en voeten aan geven.” Dat meer ondernemers er zo over denken, blijkt wel uit het feit dat Alex dit jaar het vijftiende nieuwe lid bij de Corner is. En dat is heel bijzonder in een tijd waarin fysieke zakenmeetings niet door mogen gaan.

Zie voor meer informatie www.de-corner.nl

Taart voor Alex van Dam, het 300ste lid van De Corner.
Afbeelding