Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar met negen geëlektrificeerde modellen

Heel Holland Elektrisch nu met de Opel Corsa-e en de Opel Grandland X Hybrid. En volgend jaar kun je al uit 9 geëlektrificeerde Opel-modellen kiezen. Mét de belofte dat in 2024 van élk Opel-model een elektrische variant beschikbaar is.

Om elektrisch rijden zo bereikbaar mogelijk te maken bieden Opel extra veel voordeel op de 100% elektrische Corsa-e en onze krachtige hybride Grandland X Hybrid. De Grandland X Hybrid is de stoere Plug-in hybride die kracht en zeeën van ruimte combineert met een extreem laag brandstofverbruik.

Stap nu in de Opel Grandland X Hybrid met een voordeel van € 1.400 ten opzichte van de 1.6 benzine automaat én een gratis upgrade naar de luxe Business Elegance uitvoering ter waarde van € 2.500. Rijd je zakelijk? Dan stap je al in een gloednieuwe Grandland X Hybrid vanaf € 276 netto bijtelling per maand.

De Corsa-e is de compacte, 100% elektrische krachtpatser met een actieradius van 337km (WLTP) en winnaar van het Gouden Stuurwiel 2020 is nu bereikbaarder dan ooit. Je rijdt een gloednieuwe Corsa-e met Opel Private Lease al voor € 379,- per maand. Per 2021 wordt de bijtelling 12%. Stap je dit jaar nog in een nieuwe Opel Corsa-e, dan profiteer je nog vijf jaar lang van 8% bijtelling. Je rijdt dan al de Opel Corsa-e met een netto bijtelling vanaf € 74,- per maand.