Allerlei heerlijkheden worden geserveerd.
Allerlei heerlijkheden worden geserveerd. (Foto: aangeleverd)

Heropening wereldrestaurant Food Unie

WORMERVEER – “Wij onderscheiden ons onder meer met huisgemaakte recepturen. Deze geven aan de gerechten een (h)eerlijke eigen smaakervaring. Uiteraard werken onze koks altijd met verse ingrediënten. Dus gezond eten is bij de Food Unie vanzelfsprekend”, vertelt Justin Ding, eigenaar van het schitterende wereldrestaurant aan de Samsonweg 13C in Wormerveer.        

Kosten nog moeite waren gespaard om begin dit jaar een imponerend all-in diner restaurant te presenteren. Helaas gooide corona roet in het (smaakvolle) eten en ging ook de Food Unie tijdelijk op slot. Nu is de heropening een feit. Die gaat gepaard met een aantrekkelijke voordeelactie.

Coronaveilig dineren

“Volwassenen kunnen nu (hernieuwd) kennismaken met 5,- euro korting (niet in combinatie met andere acties van de Food Unie). Goed om te weten: dineren kan bij ons coronaveilig. We begeleiden de gasten naar de tafels die om en om worden bezet. Ook de routes van en naar de buffetten zijn éénrichtingsverkeer”, licht de eigenaar toe.

Sfeer en luxe

In het restaurant zijn 500 zitplaatsen gecreëerd. Of u alleen bent of voor grote gezelschappen, het is heerlijk diner vieren aan de schitterende ronde tafels en banken voor families. Er zijn prachtige muurdecoraties, mooie sfeerverlichting, luxe materialen tot en met een aparte speelkamer voor de kinderen. Wereldrestaurant Food Unie is een aanwinst voor de Zaanstreek en mag zich één van de grootste wereldkeukens van Nederland noemen.

Concept

Het concept een onbeperkt all-in diner voor een vast bedrag (zie de website). Inclusief frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts. Van Italiaans tot Aziatisch zoals vers klaargemaakte sushi. Ter plekke klaargemaakt op de grill, de Teppanyaki of in de wok. Goed om te weten: de gast betaalt niet per gerecht of drankje maar voor de duur van het aangegeven arrangement.

Bij de Food Unie kan de gast zelf een keuze maken aan de buffetten. Justin Ding: ”Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele allergieën, mits de mensen het even aangeven. We verwisselen bovendien steeds de opscheplepels om het bezoek zo coronaveilig mogelijk te maken. Dus kom gerust genieten aan onze saladebar. Of het uitgebreide dessertbuffet. Waarbij we natuurlijk rekening houden met allerlei lekkernijen voor de kinderen.”

Kennismakingsactie

De Food Unie is zeven dagen per week geopend. Wie tot en met 30 september kennismaakt met dit wereldrestaurant van hoge klasse, krijg vijf euro korting op de all-in dinerprijzen. Parkeren kan gratis voor de deur en het restaurant is ook voor minder validen toegankelijk. Zie verder www.fooduniewormerveer.nl

Meters lekkernijen!.