Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Verhuizing damesmodezaak Sizeup

REGIO - Kledingzaak Sizeup heeft inmiddels per 1 augustus de deuren in Uitgeest gesloten. Na bijna zes jaar hebben zij het dorp verlaten. Sizeup verhuisde afgelopen november naar de Dr. Prinsengalerij 6-8 in Heemskerk waar zij zeer positief ontvangen werden.

Onderneemsters Anneke en Juliette: 'we zijn erg blij met deze stap'

In Uitgeest hebben onderneemsters Anneke en Juliette ook vele goede jaren gehad.

"Maar als ondernemer wil je groeien en dat was niet mogelijk in Uitgeest. Natuurlijk heeft Uitgeest een grote rol gespeeld bij de start van onze kledingzaak. Waar wij ook dankbaar voor zijn. Daarom is er nog steeds een mogelijkheid om te bellen voor een bestelling. Nu wij met zijn tweeën in één winkel staan, hebben wij meer tijd voor thuisbezoek."

Groei

"In Heemskerk willen wij nog verder groeien. De gemeente telt zo'n 40.000 inwoners. Ook de vrijdagmarkt wordt goed bezocht en bewoners uit omliggende dorpen komen naar Heemskerk om te winkelen. Kortom, we zijn erg blij met deze stap."


Klanten bedankt!

Anneke en Juliette bedanken hun klanten uit Uitgeest en zeggen gelijk 'tot ziens in Heemskerk!' Sizeup is te vinden naast de Action in de Dr. Prinsengalerij 6. Telefoonnummer: 06 - 51597360.

Meer informatie

Zie ook www.sizeup3860.nl en www.facebook.com/sizeup3860etert