Beeld van een eerder optreden van het pop-up koor in het Wilhelminapark.
Beeld van een eerder optreden van het pop-up koor in het Wilhelminapark. (Foto: aangeleverd)

Middagconcert PopUpkoor voor Anna’s Huis

WORMERVEER - Het Margriet Eshuijs PopUpkoor geeft op 6 september een middagconcert in het Wilhelminapark in Wormerveer ten bate van het Anna’s Huis. De handen zijn ineengeslagen en het jaarlijkse evenement van het PopUpkoor, a Lovely Afternoon in the Parc, wordt nu aangepast georganiseerd door drie partijen.

Het koor heeft niet meer samen gezongen sinds maart. Het heeft wel veel samengewerkt met behulp van allerlei digitale oplossingen. Daar zijn opnames en clips uit voortgekomen. Het koor wordt nu in groepjes opgesplitst en gaat in de Bovenkruier weer oefenen in een ruimte die coronaveilig is gemaakt.

Het Anna’s Huis, centrum voor leven met kanker uit Zaandam, gaat voorzichtig weer een aangepast programma aanbieden aan mensen die te maken hebben met kanker en pakt de functie van inloophuis weer op. Ook het Wilhelminapark is blij om toch nog één keer de poort te openen deze zomer voor mensen die kunnen genieten van het park en mooie muziek.

Opbrengst goede doel

Een administratie bijhouden en publiek placeren is geen kinnesinne. Omdat het veel werk is, en zorgvuldig gedaan moet worden, kwam Margriet op het idee om een lage entree te vragen van € 7,50 en dat te koppelen aan een goed doel. Zo is 1,50 euro voor de stoelleverancier de overige 6 euro komt volledig ten goede aan het Anna’s Huis).

Er zijn een beperkt aantal plaatsen en de aantallen van andere jaren (500 bezoekers in 2019 ) is dit jaar niet reëel. “Maar het maximale eruit halen op een andere manier wel. Creatief denken en handelen in mogelijkheden hebben dit mogelijk gemaakt”, aldus Margriet Eshuijs.

Reserveren is verplicht en kan via een mailtje naar: info@margrieteshuijs.nl