Genoeg ruimte om coronaveilig in de winkel schoenen uit te zoeken en passen.
Genoeg ruimte om coronaveilig in de winkel schoenen uit te zoeken en passen. (Foto: dennisdaamen.nl)

Schoenen thuisbezorgd via Pfannini

ZAANDAM - "Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in één van de winkels of ziet u dit vanwege het coronavirus niet zitten, dan heeft Pfannini Schoenmode, Gedempte Gracht 10, de oplossing. De gewenste schoenen kunnen wij bij u langsbrengen. Soms nog op dezelfde dag. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om deze winter nieuwe schoenen aan uw voeten te hebben. Daarbij steunt u ook nog eens ons als lokale ondernemer", aldus het Zaanse schoenenbedrijf.

Bestellen via website

Op de website www.pfanninischoenmode.nl kan men kijken welke schoenen de klant zou willen passen en gelijk bestellen. "Heeft u geen internet of heeft u naar aanleiding van de website nog vragen, bel ons gerust. Wij kunnen u informeren over de pasvorm van de schoenen. Samen met u kijken we welke schoen het beste bij uw wensen past."

Winkel bezoeken

"Mocht u toch liever naar de winkel komen, dan verwelkomen wij u daar vriendelijk. Onze winkels zijn 'gewoon' geopend. Uiteraard zorgen we ervoor dat we 1,5 meter afstand houden. Wij hebben passchermen, zodat we u indien gewenst op een veilige manier kunnen helpen met het aantrekken van de schoenen. Er zijn veel momenten waarop u in een rustige winkel onze collectie kunt bekijken en passen."

Afspraak

Het is ook mogelijk om op afspraak te komen shoppen in de Pfaninni winkels. Dit kan op dinsdag tot en met zaterdag om 9.00 uur. Graag wel even een afspraak maken op 075-6315100."

De nieuwe wintercollectie is ook simpel thuis te laten bezorgen.