Ook werken in het kenmerkende pand van ProductWare op de Lagedijk in Zaandijk? Solliciteer dan gelijk!
Ook werken in het kenmerkende pand van ProductWare op de Lagedijk in Zaandijk? Solliciteer dan gelijk! (Foto: aangeleverd)

‘Logistieke software bij jou om de hoek’

ZAANDIJK – Bij de laatstgehouden ICT & Logistiek beurs kon je reacties horen als ‘jullie manier van denken is vernieuwend, een verademing’. ProductWare is een compleet online Warehouse Management Systeem (WMS), welke zich onderscheid door de flexibiliteit van de software. Zo is een landelijk werkende klant binnen vijf weken al aan het proefdraaien. Dat is ongekend snel als je praat over complexe softwaretoepassingen. En nu gelijk het mooie: er is nog een werkplek beschikbaar bij het Zaanse bedrijf.

ProductWare Zaandijk zoekt uitbreiding team

Algemeen Directeur Dennis Vis vertelt het met terechte trots; “We zitten met ons kantoor aan de Zaan en kijken uit op de Zaanse Schans, mooiere werkplek kun je niet hebben. Logistieke software bij jou om de hoek.” Het kantoor van de fabrikant van toonaangevende logistieke software is een kenmerk voor de Lagedijk en staat pal naast de Showboat.

Software innovatie

ProductWare is onderdeel van de I&DT Software Groep. Grote partijen in de zorg en logistiek werken tot volle tevredenheid met hun software. Software waarbij het gaat om de ondersteuning van informatie en processen. Maar ook het monitoren van financiële stromen. De software opmars begon in 2004 met slimme (Cura)software voor de doelgroep zorg. Inmiddels is de flexibele software ook uitgerold voor de logistieke sector.

Veilig en betrouwbaar

“We leveren een compleet, gecertificeerd online softwarepakket dat veilig, betrouwbaar én krachtig is. Beschikbaar vanaf iedere computer met een internetaansluiting omdat we in de Cloud werken. Gebouwd voor diverse doelgroepen en supersnel leverbaar omdat we met flexibel op maat in te richten software werken. We zijn gestart met het bedienen van koel- en vrieshuizen maar inmiddels is de klantengroep gegroeid in aantal als in diversiteit. Door het toevoegen van verschillende innovaties aan de bewezen technologie, zoals de integratie van de agenda met workflow ondersteuning, de scan app, klant-voorraad-portaal maar ook koppelingen met apparaten zoals de weegschaal, douane module als ook de ondersteuning van het productieproces, stijgt de interesse naar ons product logistiek breed.”

Kom je er ook bij?

ProductWare wordt continu doorontwikkeld en door de groei in klanten en projecten is er ook groei van ons team ontstaan. ‘Software als een service' (SAAS in vaktermen). Dat dicht bij huis wordt gemaakt. ProductWare is inmiddels belangrijke speler in de Zaanse MAAK-industrie. En hoe mooi is het als je er ook nog bij mag werken?

"Ons team is gedreven door ambitie. Je past erbij als je abstract en snel kunt denken. Innovatieve ideeën hebt en pragmatisch bent ingesteld. Je bent Hbo'er met ICT-ervaring of hebt ‘in de klei van een logistiek bedrijf' gewerkt. Een universitaire scholing is ook fijn, want je gaat werken als spin in het web binnen complexe automatiseringsprojecten.”        

Nu solliciteren

De plaatsing van bijgaande foto van het bedrijfspand is een bewuste keuze. “Het is een Zaans herkenbaar punt geworden waarmee we dusdanig opvallen dat mensen die er langs fietsten al eens spontaan een sollicitatie hebben ingestuurd. Kennismaken met het team achter die muur was nog nooit zo makkelijk. Want nu vragen we juist om te solliciteren”, lacht Dennis.

Interesse in een boeiende baan in de logistieke ICT-sector? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: recruitment@productware.nl of bezoek www.productware.nl voor meer informatie.

Dennis Vis: “Waarom als Zaans bedrijf ver zoeken naar logistieke ICT-oplossingen als je die bij ons op een steenworp afstand van je eigen bedrijf kunt vinden?”