Het zwarte goud...
Het zwarte goud... (Stockfoto)

Activiteiten buurtcentrum De Vuister

KOOG AAN DE ZAAN - Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan bruist op gepaste afstand vanwege het coronavirus nog steeds van de activiteiten. Zo is er nog plaats op de volgende activiteiten.

Bezige handen: Breien, borduren, haken, kortom handwerken is weer helemaal in. Bij Bezige Handen kunnen deelneemsters naar hartenlust aan de slag. En niet te vergeten lekker met elkaar praten of gewoon iets drinken. Het gaat om de gezelligheid, dus niets moet. Er wordt geen les gegeven, maar wie hulp of advies nodig heeft, krijgt dat. Wel zelf voor alle materialen en gereedschappen zorgen. Iedere maandag van 14.00 tot 16.00. Kosten: € 1,00 per keer. Aanmelden niet nodig, vrije inloop, maar wel met een maximum van twaalf personen.

Koffie-Inloop

De gezelligheid staat voorop in het wekelijkse koffie-uurtje. Iedere woensdag van 10.30 tot 12.00 staat de koffie klaar. Kosten € 1,00 per keer, plus eventuele consumptie. Kom gezellig langs en maak een praatje, opgeven is niet nodig. Maximum twintig personen door de coronavoorschriften.

Voor meer informatie zie www.devuister.nl