Afbeelding
Het team van Witte Vlinder. (Foto: aangeleverd)

Breed dienstenpakket Witte Vlinder in nieuwe praktijk

WORMERVEER – "Ja, het is gewoon toeval dat de naam van de nieuwe locatie, Witte Vlinderweg 72 A2 (bedrijventerrein Noorderveld 2) aansluit op de achternaam van onze grondlegger Hans Witte. Als respect voor onze nestor in de fysiotherapie én omdat het aansluit op de straatnaam hebben we onze nieuwe naam Witte Vlinder, multidisciplinair centrum voor oncologie en geriatrie, bekken- en algemene fysiotherapie gedoopt", vertelt Linda Spangenberg, mede-eigenaar van de praktijk.

Ondanks dat een partner uit de maatschap verdween is het dienstenpakket groter geworden. Het team bestaat uit vijf fysiotherapeuten en een medewerkster aan de 'inkomende lijn', de receptie. Zo komt de klant in vertrouwde handen van Ellen v.d. Sande, Marion v.d. Hoorn, Linda Spangenberg, Rick den Ouden, Irene Tromp en Lida Scheurwater-Meijns. "Qua oppervlakte van de huisvesting zijn we gelijk gebleven. Al hebben we op de nieuwe locatie nu wel meer oefenruimtes. Daardoor kunnen we nog gerichter werken", legt Linda uit.

Dienstenpakket

Naast fysiotherapie bestaat het dienstenpakket uit diëtetiek, medisch fitness lessen en yoga. De Witte Vlinder is een oncologisch revalidatiecentrum. Linda benadrukt dat juist de frisse look van de praktijk als prettig wordt ervaren door mensen die voor hun oncologische behandeling al vaak naar het ZMC moeten. "We zijn trots op ons nieuwe pand en hopen dat onze cliënten zich thuis voelen." Naast zorg voor mensen die kanker hebben, of gehad en in het revalidatieproces zitten, is ouderenzorg de tweede tak van sport. Elke collega heeft zijn of haar specialisatie zoals oedeemtherapie, geriatriefysiotherapie, bekkenfysiotherapie, fysiotherapie bij COPD, neurorevalidatie voor mensen die een beroerte hebben gehad of bekend zijn met de ziekte van Parkinson.

Ook thuisbezoek

"Als men niet in staat is om naar de praktijk te komen, gaan we ook naar de mensen thuis toe voor zorg. Bijvoorbeeld om te kijken of de orthopedische revalidatie in de thuisomgeving goed gaat."

Goed om te weten: de Witte Vlinder fysiotherapie Wormerveer is aangesloten bij alle grote zorgverzekeraars. De praktijk is bereikbaar onder 075 – 628 11 51, info@wittevlinderfysiotherapie.nl.

Zie verder www.wittevlinderfysiotherapie.nl