Theatergroep Eenhoorn terug in Beemster Keyser
Theatergroep Eenhoorn terug in Beemster Keyser (Foto: aangeleverd)

Eenhoorn speelt weer in Beemster Keyser

MIDDENBEEMSTER - Dat wordt een mooi weerzien. Theatergroep Eenhoorn speelt donderdag 23 januari hun nieuwste voorstelling "Circus of Life" in de Beemster Keyser. Een voorstelling – in circusstijl - met botsende thema's zoals de snelle technologische vooruitgang, oude tradities, eenzaamheid, verbinding en authenticiteit. Theatergroep Eenhoorn, onderdeel van Esdégé Reigersdaal, stond in 2017 in een afgeladen Keyserin met de voorstelling Bruiloft. Ook bij de afgelopen twee edities van Muziek aan de Middenweg waren ze van de partij. Nu komen zij samen met amateurspelers uit de regio en professionele theatermakers (Theatergroep Poolse Vis en rasmuzikant Bruno Edsme) naar de Beemster Keyser en zetten zij met hun voorstelling "Circus of Life" de kerk op zijn kop.

Circus als metafoor voor het leven. Het circus barst van verhalen, emoties en een diversiteit aan mensen. Het is net het echte leven, maar ook die van de theatergroep. Want circusartiesten worden doorgaans beschouwd als mysterieuze buitenstaanders, met andere normen en gewoonten dan in de normale wereld. Het leven is een circus. Het circus herinnert ons eraan dat de mislukking even waardevol is als het welslagen.

Theatergroep Eenhoorn creëert met haar theaterprojecten nieuwsgierigheid en verwondering. Theater door buitengewone mensen met hun specifieke kijk op de wereld, waarbij de toeschouwer wordt uitgenodigd om met andere ogen naar de veranderende wereld te kijken.

Kaarten

Kijk mee op donderdag 23 januari in de Beemster Keyser, Middenweg 148 te Middenbeemster. Aanvang 20:00 uur. Informatie en kaarten à € 13,50 via de website www.theatergroepeenhoorn.nl of 06 54 66 70 49.

Afbeelding