Spot'70 bestaat immers al 50 jaar en dat wordt gevierd!
Spot'70 bestaat immers al 50 jaar en dat wordt gevierd! (Foto: Theo Annes)

TV Spot '70 viert jubileum

WARMENHUIZEN - De maanden maart en april staan in Warmenhuizen in het teken van toneel. Toneelvereniging Spot'70 bestaat 50 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd.

Opvallend hierbij is dat de scenes op verschillende locaties worden gespeeld. De toeschouwers worden vijf keer per avond verplaatst voor de diverse scènes. Iedere scène heeft zijn eigen karakter, variërend van verstilt, absurdistisch tot humoristisch.

De titel van de jubileumroute is 'Vanaf hier´.

Enthousiast

Toneelvereniging Spot'70 bestaat, naast de mensen die het licht, decor en geluid verzorgen, uit 20 spelers. Het enthousiasme is groot en wekelijks wordt gerepeteerd om tot een optimaal resultaat te komen. Voorzitter Astrid Stam-Tesselaar en pr-man Frans Stam vertellen trots over hun vereniging, waar ze beiden al 42 jaar lid van zijn. Ook zij spelen dit jaar weer mee.

Locaties

"Omdat het een jubileumjaar is spelen we op verschillende locaties verdeeld in het dorp. De toeschouwers zullen zich dan ook moeten kunnen verplaatsen, maar de locaties liggen niet ver van elkaar", aldus Frans. Het dorpshuis is iedere avond het startpunt. Frans Stam hoopt iedere avond 150 toeschouwers te mogen begroeten, zodat aan het einde van de reeks bijna 2000 mensen deze theaterroute hebben kunnen meemaken.

Speeldata

De speeldata zijn: 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 maart en 1,2,3,4, en 5 april. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten kosten 12 euro ( CJP en 65+ 10 euro, donateurs 4 euro). Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga naar: www.spot'70.nl.

Afbeelding