Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak via Rodi kans op kaarten voor KaasPop!

Regio - Na een zeer geslaagde eerste editie van KaasPop Alkmaar in 2019 komt er een tweede editie van het pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken en wel in het Paasweekend: 11 april 2020.

In augustus begonnen de voorbereidingen voor KaasPop Alkmaar 2020 en er is een fantastische line-up. Met als absolute hoofdact: BLØF, aangevuld met Lange Frans & Baas B + band, Son Mieux, Nederpop All Stars met Henk Westbroek (Het Goede Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager), The Sting, Uncle Harry's Punch en een surprise act. Voor deze surprise act zoekt KaasPop, in samenwerking met Podium Victorie, naar lokale bands met eigen repertoire. Via Facebook worden de 6 beste bands gekozen die 29 maart mogen optreden in Podium Victorie. Een professionele jury kiest de winnaa, die mag optreden in het voorprogramma van Bløf.


Geïnteresseerd? Ga naar www.kaaspopalkmaar.nl en meld je aan! Ook vindt er weer een split-productie plaats: zaterdag 11 april 2020 KaasPop Alkmaar en zondag 12 april dancefestival Victorious met o.a. Chuckie, La Fuente, Ruben Vitalis, Harrie Snijders B2B Elias Chainboy, Diaz & Bruno, DJ Mem en meer. Tickets: www.kaaspopalkmaar.nl of www.victoriousalkmaar.nl.

Gratis kaarten winnen? Ga naar www.rodi.nl/schagen en doe mee!