3J's in theater.
3J's in theater. (Foto: aangeleverd)

Van Folk tot Feest met de 3J's

SCHAGEN - De 3J`S komen naar Schagen zondag 22 Maart. Om 21:00 uur staan ze op het podium van De Gevel.

De veelzijdige driemansformatie uit Volendam bestaat reeds 18 jaar en heeft geweldige nummers gemaakt. Onder andere ' Wat is dromen', 'Kamers van mijn hart' en 'Watermensen'. Ook schreven ze geweldige duets met Ellen ten Damme, Herman van Veen en Elske DeWall. Daarbij hebben ze Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisiesongfestival.

De Aard Van Het Beest

In Februari van dit jaar zijn ze gestart met een theatertour door Nederland genaamd "De Aard Van Het Beest".

Van prachtige Folk- tot echte feestmuziek, tot de meest gevoelige ballads krijg je te horen in De Gevel! Onze Dj en presentator is deze avond Marcel Meijer.

Wat is er leuker dan er een complete avond uit van te maken?

Concert-arrangement

Speciaal voor deze avond is er een mooi concert-arrangement gemaakt. Je kunt voorafgaand aan het concert een driegangen diner nuttigen in Pand 5 Food & Beer of in Grand Cafe De Smidse. Met een entreekaart kost dit slechts € 39,50.

Losse kaarten

Na het diner is het optreden in `t Geveltje. Wees er snel bij, want Pand 5 heeft nog 7 kaarten beschikbaar en Grand Cafe De Smidse heeft er nog 24. Er zijn nog losse kaarten te koop voor € 15,- of aan de zaal voor € 20,-.

Meer informatie

Kaarten koop je online via www.geveltje.net. Tijdschema van de avond: aanvang diner: 17:30 uur, zaal open: 19:00 uur, voorprogramma: 19:00 uur, aanvang 3J`S: 21:00 uur. Tot zondag 22 Maart.