De Zorg en Welzijn Week vindt plaats van 16 tot 21 maart.
De Zorg en Welzijn Week vindt plaats van 16 tot 21 maart. (Foto: aangeleverd)

Ontdek de Zorg en Welzijn Week

REGIO - Ontdek de Zorg en Welzijn Week (voorheen de Week van Zorg en Welzijn) vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 21 maart.

Het is de bedoeling dat honderden zorg en welzijnsorganisaties tijdens deze week hun deuren openen om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Je komt in contact met werkgevers en ontdekt meer over leren en werken in Zorg en Welzijn.

Van alles te zien

Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, er is van alles te zien.

De stijging van het aantal besmettingen met het Coronavirus heeft wel gevolgen voor de evenementen in de Ontdekdezorg week. Een aantal regionale en lokale evenementen is geannuleerd. Kijk op de site voor het meest recente overzicht.

De Ontdek de Zorg en Welzijn Week is een initiatief van de 15 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Kijk voor meer informatie op www.ontdekdezorgweek.nl.