Eigenaar Paul Betue voor Zorgoutlet De Betue.
Eigenaar Paul Betue voor Zorgoutlet De Betue. (Foto: aangeleverd)

Zorgoutlet De Betue is beleefcentrum

ANNA PAULOWNA - Onlangs is Zorgoutlet De Betue aan de Nieuweweg 3 te Anna Paulowna geopend. Zorgoutlet De Betue verkoopt gebruikte en nieuwe hulpmiddelen. Ook voor verhuur kunt u naar De Betue. In de winkel vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen.

Maak kennis met apparatuur en eigen testparcours

Geen koude rug

U vindt er onder andere moderne en kwalitatief zeer goede kleding die voor zittend gebruik zijn ontworpen. Geen koude rug, afgesloten boord om uw nek of mouwen die omhoog stropen.

Beleefcentrum

Zorgoutlet De Betue is een beleefcentrum. Wij hebben een eigen testparcours waar je kan ervaren hoe een scootmobiel zich gedraagt op verschillende ondergronden en hoe het is om een bruggetje over te rijden. De testbaan is ook geschikt voor de rollator.

Traplift

Wilt u ervaren hoe een traplift werkt? In onze winkel hebben we een lift zodat u kunt ervaren hoe het werkt. Verhuizen kunt u uitstellen.

Aanpassingen in huis

Ook voor de overige aanpassingen in huis bent u op het juiste adres. Maak kennis met de apparatuur die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een persoon met een dementie syndroom veilig alleen thuis te laten. Met detectie- en/of video apparatuur kunt u de zorgvrager via uw mobiel in de gaten houden. Dit geeft de verzorgende rust. U bent van harte welkom in onze mooie nieuwe zaak of kijk op www.zorgoutletdebetue.nl

Paul de Betuë | Zorgoutlet De Betue | Nieuweweg 3 | 1761 EC, Anna Paulown. Tel.0223-75 49 69. Mob. 06 132 77 9 33. www.zorgoutletdebetue.nl.