Louis houdt van dozen.
Louis houdt van dozen. (Foto: aangeleverd)

Hoe gaat het nu met ... konijn Louis

Konijn Louie is herplaatst bij een vrijwilligster van de opvang. Zij vindt hem een ontzettend leuk en lief konijn.

"Het gaat supergoed met Louie. Hij heeft het erg naar zijn zin. Dat hij net bij mij kwam was hij heel erg op ontdekkingstocht door mijn huis. Nu huppelt hij lekker rond.

Hij eet goed en vindt het interessant om nieuwe dingen te proberen qua eten. Hij lust alles. Ook is hij nog steeds gek op wilgentakken. Hij is bakzindelijk. Ook is hij heel nieuwsgierig, hij wil overal bij zijn. En wanneer hij geknuffeld wil worden komt hij zelf naar me toe.

Hij vindt het leuk om kranten te versnipperen, of ik maak een snipperbak voor hem. Vaak gaat hij op pad door het huis, dan ploft hij neer en gaat hij lekker chillen op de grond of op zijn kleed. Kartonnen dozen vind hij helemaal geweldig. Hij springt erop, gaat erin liggen, knaagt ze stuk en als ik zoiets heb van, oké deze doos is klaar, dan gooi ik hem weer weg en krijg hij weer een nieuwe.

Ik ben bezig geweest met een vrouwtje zoeken maar dat blijkt lastig. Vaak zijn de vrouwtje al heel snel weg. Dus de speurtocht is nog bezig.

In verband met de Corona crisis willen wij zoveel mogelijk klantcontact vermijden. Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl in. Wij nemen dan contact op en kijken of we een afspraak kunnen inplannen. Wij zullen ons bij bezichtiging ook zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de RIVM houden.