Eerdere boeken van Jan Oostindie.
Eerdere boeken van Jan Oostindie. (Foto: aangeleverd)

Nieuw boek Jan Oostindie in de maak

NIEDORP - Op verzoek van vele lezers van zijn voorgaande boeken besloot Jan Oostindie een prachtige verhalenbundel samen te stellen. Hij werkte al enige tijd aan dit boek, maar door het coronavirus kwam het in een versnelling en het boek is nu bijna klaar. Het heeft als voorlopige titel 'Bijzondere verhalen uit de Noordkop'.

De verhalen spelen zich zowel in de voormalige gemeente Niedorp af als in (de rest van) de Kop van Noord-Holland. Dit komt omdat Jan op meerdere plaatsen heeft gewoond. De nieuwe bundel bevat reeds bestaande vertellingen, aangevuld met nieuwe informatie, en veel nieuwe verhalen.

Amusante geschiedenissen over bijzondere en markante personen die` bijzondere dingen deden, meemaakten of hoe dan ook een hoofdstuk waard zijn. Ook krijgen wetenswaardige belevenissen in de Noord-Hollandse horecagelegenheden een plaatsje in deze uitgave. En niet te vergeten wat je zoal hier en daar in winkels, op straat of waar dan ook meemaakt. Dit boek is ruimschoots voorzien van een flinke dosis humor. Het boek verschijnt eind augustus/begin september, de prijs is € 12,50. Bestellen kan nu al. Tel.: (0224-542390) of per email: j.oostindie@quicknet.nl.

Jan Oostindie heeft nieuw boek in de maak.