Kom weer spelen bij Land van Fluwel
Kom weer spelen bij Land van Fluwel (Foto: aangeleverd )

Land van Fluwel opent de deuren

SINT MAARTENSZEE - Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee opent vanaf vrijdag 15 mei de deuren. Trek de stoute schoenen uit en verleg je grenzen op het BloteVoetenPad, het Avonturenspeelparadijs, rond de speelvijver en maak kennis met het sprookje van de tulp in de Dutch Tulip Experience.

Avonturen paradijs schreeuwt het van de hoogste toren

De Corona-uitbraak in Nederland maakte dat ook Land van Fluwel dicht bleef. Met de verruiming van de maatregelen en een aantal gepaste extra aanpassingen kan Land van Fluwel open voor meer avontuur! Zo kunnen er de komende tijd maximaal 100 bezoekers het park betreden met een vooraf online gekocht en geprint ticket. Bekijk vooraf goed de website landvanfluwel.nl voor de aanpassingen.

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder genieten. Avonturiers en levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem: de tulp. Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Het kleine Land

Nieuw in 2020 is Het kleine Land. Een speelplaats voor de allerjongsten vanaf 1,5 jaar waar ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur. Daarnaast heeft het park deze winter diverse vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Land van Fluwel is vanaf 15 mei dagelijks van 12.00-18.00 uur te bezoeken met een vooraf online gekocht en geprint ticket. Lees vooraf de gang van zaken door op www.landvanfluwel.nl zodat we samen zorgen dat avontuur en veiligheid hand in hand gaan.