Afbeelding
(Foto: Greg Van OZ)

Pronto Wonen: Origineel en eigentijds meubelassortiment

ALKMAAR - Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment bij Pronto Wonen, en maak je inrichting helemaal af met leuke woonaccessoires.

Op Hemelvaartsdag is Pronto Wonen Alkmaar geopend van 12.00 tot 17.00. Kom gezellig langs en raak direct geïnspireerd. Daarnaast is er een leuke actie op woonaccessoires. In de winkel is een rad van fortuin geplaatst. Draai aan het rad en zie gelijk op welke prijs de wijzer komt stil te staan.

Een fijn thuis

Voor woonaccessoires ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres. Het assortiment wisselt regelmatig, hiermee breng je elk seizoen jouw huis in de juiste woonsfeer. Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van verlichting, hockers en sierkussens is Pronto Wonen het adres. Ook zijn de meeste zitmeubels via de winkels qua maat, samenstelling, bekleding en zitcomfort naar wens samen te stellen.

Uit voorraad leverbaar

Een groot gedeelte van de collectie is binnen zeer korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar! Bij Pronto Wonen vind je meubels voor de scherpst mogelijke prijs. Pronto prijzen zijn ook gebaseerd op zelf meenemen. Passen deze net niet in de auto dan biedt Pronto Wonen een afhaal- en brengservice aan. Hier kan ook een aanhanger of bus geleend worden.


Pronto Wonen Alkmaar

Koedijkerstraat 16 Alkmaar.

Gratis parkeren

Afbeelding