Afbeelding

Baasje Gezocht

Sylverster ligt graag op de vensterbank

Hond Sjimmie is gelukkig herplaatst. En hoe! Hij mag dagelijks op het strand zijn ronde doen.

Deze week in Baasje Gezocht de kat Sylvester van 10 jaar oud. Sylvester is afgestaan wegens verhuizing van zijn eigenaar.

Sylvester was in het verleden altijd een flinke kat, maar werd bij zijn vorige eigenaar de afgelopen tijd mager. Zij dachten dat dit door de stress kwam. Maar in de opvang kwam een schildklierprobleem aan het licht. Hiervoor krijgt hij nu 2 keer per dag een pilletje. Verstopt in wat lekkers hapt hij het zo weg.

In de opvang kan hij onaardig uit de hoek komen tegen andere katten. Een huisje zonder andere katten zou voor hem daarom het fijnst zijn. Hij vindt mensen wel erg leuk en wil zeker een aai, alleen wel als het hém uitkomt.

Door zijn wispelturigheid en stressgevoeligheid woont hij het liefst niet bij (jonge) kinderen en in een rustig huis. Een zonnig plekje op de vensterbank heeft zijn voorkeur.
Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland.