Kom dit weekend langs bij Kwekerij De Tuinstek. (Foto: aangeleverd)
Kom dit weekend langs bij Kwekerij De Tuinstek. (Foto: aangeleverd) (Foto: aangeleverd )

16 en 17 mei open weekend bij Kwekerij De Tuinstek

TUITJENHORN - In samenwerking met een aantal deelnemers van De Groene Route opent kwekerij De Tuinstek dit hele weekend haar poorten om het publiek te laten genieten van alles wat het voorjaar te bieden heeft op het gebied van tuinplanten.

Voorjaarsbloeiers, schaduwplanten en Topbrocante

De planten zijn van onbespoten kwaliteit en het aanbod varieert van vaste planten tot kuipplanten en biologische tuinkruiden. Bijzondere aandacht krijgen de schaduwplanten voor plaatsen in de tuin waar weinig direct zonlicht komt. Met een goed advies en zorgvuldige keuze wordt uw tuin ook op die plek een klein feestje van kleur en bloemen.

Op de kwekerij is een aparte hoek sfeervol ingericht met unieke Brocante spullen speciaal voor uw tuin of terras, leuk in combinatie met planten en bloemen. Zo kunt u gedurende dit open weekend inspiratie op doen bij de mooiste tuinen en genieten van de bijzondere plantencollectie bij de kweker.

Hemelvaartsdag is De Tuinstek ook geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijkt u op www.detuinstek.nl of www.degroeneroute.nl