Het bestuur van de Stichting Windloket (l) overhandigt de cheque aan het bestuur van de Stichting Herdenkingspalen Hollands Kroon.
Het bestuur van de Stichting Windloket (l) overhandigt de cheque aan het bestuur van de Stichting Herdenkingspalen Hollands Kroon. Windpark Wieringermeer

Stichting Herdenkingspalen Hollands Kroon ontvangt cheque Windfonds

WIERINGERMEER - Stichting Herdenkingspalen Hollands Kroon heeft een cheque van € 6.000,- ontvangen vanuit het Windfonds.

Het bestuur van de Stichting Windloket van Windpark Wieringermeer overhandigde de cheque bij een van de herdenkingspalen in de Wieringermeer, die als blijvende herinnering dienen aan de piloten die hier omkwamen in de Tweede Wereldoorlog.


Het bestuur van de Stichting Windloket koos dit initiatief voor een fysieke overhandiging omdat het optimaal aansluit bij het thema :75 jaar vrijheid. Bovendien zijn de herdenkingspalen en de informatieborden voor iedereen te zien, ze staan langs de weg.

Met de cheque van € 6.000,- kan de stichting haar idee goed realiseren. Kijk voor het filmpje op de Facebookpagina van Windpark Wieringermeer.