Laura en Eline.
Laura en Eline. (Foto: 's Heerenloo)

Zullen we whatsappen over werken in de zorg?

(Advertorial)

JULIANADORP - In de zorg maak jij met jouw ervaring, kennis en ideeën het verschil. Want jouw manier van werken is anders dan die van je collega. Met humor, eindeloos geduld of juist met tomeloos veel energie ga jij aan de slag.

Of… ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, aan het lachen te maken en daardoor te laten groeien. Dat maakt jou als medewerker waardevol. Voor de cliënt én voor je team. ’s Heeren Loo leert je graag kennen, want wij hebben mooi werk voor jou. Een toekomstige werkplek kan zijn als begeleider bij woonzorgpark Noorderhaven, in de ambulante dienstverlening, bij kleinschalige woon- en werkvormen of wellicht als specialist bij Expertisecentrum Advisium.

‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke of andere beperking. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Samen met een team help jij mensen met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) of Ernstige Meervoudige Beperkingen (EMB) verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Via WhatsApp beantwoorden Eline en Laura (recruiters) al jouw vragen.

Eline Veldhuizen: 06-30491643 . Laura van Lokhorst: 06-82490718. Tot WhatsApp!

www.sheerenloo.nl.