Marco met het eerste koffiezetapparaat voor de bewoners van het Max Plazierhuis.
Marco met het eerste koffiezetapparaat voor de bewoners van het Max Plazierhuis. (Foto: Michiel Kooiman)

Actie DE-punten voor koffiezetapparaten nu al groot succes

SCHAGERBRUG "De afgelopen anderhalve week heeft de post nagenoeg dagelijks enveloppen met DE-punten afgeleverd."Gisteren zijn Michiel Kooiman en Marco Hage naar de vestiging van Blokker in Schagen gegaan om 'even' 310.000 Douwe Egbertspunten te storten. "Het was even een klus, maar we werden heel vriendelijk geholpen door de aanwezige medewerkers. Ook met de bestelling die we daarna hebben geplaatst."

Afgelopen donderdag werd het eerste pakketje thuis bezorgd. "Namens alle toekomstige bewoners van het Max Plazierhuis heel hartelijk bedankt aan iedereen die tot nu toe punten heeft gedoneerd."

Theeleuten

Later deze week nemen Michiel en Marco ook de overige apparaten in ontvangst en voor de eerste drie woongroepen koffiekopjes, de schotels volgen nog, theeglazen, thermoskannen en theedozen. "Een mooie opbrengst en we gaan door, voor meer servies en natuurlijk ook voor de overige drie woongroepen die vanaf oktober starten. Naast u, lieve mensen, wil ik ook graag nog even Grietje Smilde uit Schagerbrug bedanken voor haar tomeloze inzet. Dat wordt echt gewaardeerd en zij is nog steeds bereid om punten in te zamelen."

Heeft u ook DE punten liggen die u wilt doneren?

Mail naar: puntenvoormaxplazier@gmail.com dan krijgt u het adres.