Win prijzen bij Woonboulevard Volendam met het Rad van Fortuin

VOLENDAM - Aanstaande zondag 23 februari is het prijzenfestijn bij Woonboulevard Volendam. Bij aankoop van jouw meubels maak je namelijk kans op extra prijzen. Iedere koper van € 1.000,00 aan meubels mag aan het grote Rad van Fortuin draaien en wint een mooie prijs. Van dekbedset tot accessoirepakket of een cadeaubon van Woonboulevard Volendam. Dat is toch even prettig winkelen?

De drie grote winkels van Woonboulevard Volendam zijn zondag 23 februari van 12 tot 5 uur geopend. Vind jouw nieuwe meubels in meer dan 30.000 vierkante meter woonplezier en ga als winnaar naar huis.

Het Rad van Fortuin draait op 23 februari

In de drie grote woonwinkels vind je alles voor wonen. Met meer dan 30.000 vierkante meter woonplezier is de woonboulevard in Volendam verrassend compleet en dichterbij dan je denkt. Op zo'n twintig minuten rijden van Hoorn en vijftien minuten van Purmerend vind je in Volendam de drie woonwinkels Carré Wonen-Slapen, Tase Wonen & Slapen en Veerman Wooncentrum.

Drie woonwinkels met ruime keuze

Deze drie grote woonwinkels bieden je ruime keuze in alles voor het huis en de adviseurs staan graag voor je klaar met adviezen voor bij jou thuis. Zondag 23 februari maak je bovendien nog eens kans op extra prijzen bij jouw aankoop van nieuwe meubels.

Verrassend compleet aanbod

De winkels van Woonboulevard Volendam bieden je een verrassend compleet aanbod van meubels van bekende woonmerken als Henders & Hazel, Pronto Wonen, Auping, Mline, Leolux, IN.HOUSE en nog heel veel meer. De winkels hebben een rijke historie in Volendam en omstreken. De oudste van de drie vierde recent het honderdjarig bestaan.

Alle winkels van Woonboulevard bieden samen een ruime keuze in meubels voor allerlei woonstijlen. Tijdens een middagje woonboulevard vind je voor werkelijk ieder budget prachtige kwaliteitsmeubels. Neem een kijkje in de grote showrooms aan de Julianaweg in Volendam en laat je verrassen.

Woonboulevard is gemakkelijk bereikbaar

Woonboulevard Volendam is vanaf richting Hoorn gemakkelijk bereikbaar via de N247 of de A7 (afslag Volendam voor Purmerend). Op de N247 bij de afslag Hotel Katwoude sla je linksaf richting Volendam. Uit de richting Amsterdam rij je via de N247 langs Broek in Waterland en Monnickendam tot de afslag bij Hotel Katwoude. Vervolg je weg richting Volendam en rijd in één rechte lijn door naar de Woonboulevard.

Ruime en gratis parkeergelegenheid

Bij alle winkels vind je voldoende (en gratis!) parkeergelegenheid. Een bezoek aan de Woonboulevard Volendam is uiteraard uitstekend te combineren met een bezoek aan het centrum van Volendam en de Volendammer Dijk. Dit maakt een bezoek aan de woonboulevard in Volendam tot het ideale uitje op de zondagmiddag.