Tennisvereniging blij met nieuwe beheerder

OOSTZAAN - Vanaf begin januari is tennisvereniging Twiske met Ruud Beijnes een beheerder rijker. De zoektocht naar een nieuwe beheerder had maar kort geduurd want Ruud Beijnes had eerder kenbaar gemaakt interesse te hebben in de vacature.

Beijnes, die vanaf zijn achttiende in de verzekeringswereld gewerkt heeft, ziet de overstap naar deze functie als een uitdaging. Het is een wensdroom die In vervulling is gegaan. Toch een opmerkelijke stap, van verzekeringen naar beheerder van een tennisvereniging.

"Inderdaad, het is een totaal andere wereld," aldus de nieuwe man. "Maar ik loop al meer dan twintig jaar rond in het tenniswereld."

Ruud Beijnes noemt zich een echt verenigingsmens. Toen bekend werd dat de Oostzaanse tennisvereniging een beheerder zocht was dat de uitgesproken kans om die met beide handen te pakken. Ook had hij veel informatie van de eerdere beheerder, Raymond Vloeimans, die ruim vijftien jaar het beheer had bij de tennisvereniging, en helaas eind augustus 2019 kwam te overlijden. Ook Monique Langedijk, die haar echtgenoot bijstond bij toernooien, is content dat geen onbekende het beheer heeft overgenomen. "Na het overlijden van Raymond heeft mijn zoon Sjonny het gerund tot de overname rond was."

Ruud heeft zijn draai al gevonden en wordt ondersteund door zijn partner Jessica Reinhart. Beijnes gaat voorlopig op de oude voet door en brengt in de loop van tijd kleine aanpassingen aan.