Ruby Groen, trotse en creatieve eigenaar van LangedijkerUitje.
Ruby Groen, trotse en creatieve eigenaar van LangedijkerUitje. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Ruby Groen trotse onderneemster

Vervolg van voorpagina


Op de website van het LangedijkerUitje staan tientallen activiteiten die door Ruby zijn georganiseerd en uit de vele reacties blijkt dat alle betrokkenen allemaal vol lof waren over haar creativiteit. Alles is mogelijk. "Bel mij en samen bedenken we een geweldige dag!”

Zakelijk

Ook zakelijke gezelschappen zijn bij Ruby aan het juiste adres. Ondanks alle corona ellende liet Ruby zich niet kisten en zorgde ze voor een nieuw fenomeen: de LangedijkerUitje Vergadersloep. Geschikt voor vier personen en inclusief schipper. Vergaderen, een sales meeting, directievergadering of teambuilding; brainstormen, coaching, een combinatie met golfen of iets anders inspirerends. En dat in alle rust op het water.

NHN Business Award

‘’In april, middenin de coronaperiode, kreeg ik het bericht dat ik genomineerd was voor de NHN Business Award. Ik dacht in eerste instantie: wat moet ik hiermee? Mijn bedrijf lag stil! Echt een heel dubbel gevoel...’’ Inmiddels is het idee ‘geland’ en beschouwt ze de nominatie als een onverwachts, maar heel mooi cadeau. En is ze er alleen maar onwijs trots op. Dat is meer dan terecht! Op 27 november is de prijsuitreiking in de Cultuur Koepel in Heiloo. Wordt vervolgd.

Voor meer informatie: info@langedijkeruitje.com en www.langedijkeruitje.com.