Deze zusjes willen het liefst samen teruggeplaatst worden bij een geduldig baasje.
Deze zusjes willen het liefst samen teruggeplaatst worden bij een geduldig baasje. (Foto: Aangeleverd)

Jonge poesjes zoeken een baasje

REGIO - In samenwerking met DierenOpvang Tuitjenhorn plaatst het Langedijker Nieuwsblad regelmatig de oproep 'Baasje gezocht'. Dit keer in de picture, deze twee jongedames.

"Samen met nog een aantal andere katten werden deze jonge poesjes aangetroffen op een industrieterrein", vertelt Lettie Stronk van DierenOpvang Tuitjenhorn. "Onze medewerkers hebben de dieren gevangen met kooien. Om uitbreiding van de kattenpopulatie op die plek te voorkomen zijn alle dieren in de DierenOpvang geneutraliseerd. Een deel van de katten is daarna teruggeplaatst, maar deze twee ukkies nog niet."

Veel tijd en geduld

Deze poesjes zoeken, het liefst samen, een fijne nieuwe plek bij mensen die veel tijd en geduld hebben om ze verder te socialiseren. "Hun nieuwe baasje zal daar echt veel tijd in moeten steken en kan maar beter niet te hoge verwachtingen hebben", aldus Lettie. "Heeft u al een andere, sociale, kat al in huis? Dat zou helemaal mooi zijn!"


Heb je belangstelling deze jongedames, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie en voor andere dieren die een baasje zoeken op www.dierenasiel-schagen.nl