Prijswinnaars topverkopers van eerdere edities 'Paling en Makrelen, turnplezier voor velen'.
Prijswinnaars topverkopers van eerdere edities 'Paling en Makrelen, turnplezier voor velen'. (Foto: Aangeleverd)

Paling & Makrelenactie gaat wél door

LANGEDIJK - Voor de meesten onder ons is het nog onduidelijk of we dit jaar ook daadwerkelijk naar de Zuid-Scharwouder kermis kunnen. Het wordt in ieder geval anders dan het grote dorpsfeest wat het zou moeten zijn. Maar de Paling en Makrelen-actie gaat door.

De inmiddels traditionele kermisactie van Turn Totaal Langedijk heeft een creatieve omslag gemaakt en laat u niet in de steek. Corona... of geen Corona; een verse vis-versnapering van Palingrokerij Vlug mag het derde weekend van september niet ontbreken.

Vlug

"We gaan niet langs de deuren, maar het enthousiasme is er niet minder om", meldt een woordvoerder van TTL. "We bieden iedereen in Langedijk de mogelijkheid om via turntotaalactie.nl zijn of haar bestelling te doen. Zaterdag 19 september bezorgen wij als vanouds de superverse paling en makrelen van Palingrokerij Vlug bij u thuis. Dit geldt voor alle adressen binnen de gemeente Langedijk en de wijk Broekhorn (HHW). Alle bestellingen van buiten de gemeente kunnen zaterdag 19 september worden opgehaald bij Vlug. Zegt het voort... Vaders, moeders, opa's en oma's, maar ook buren, ooms en tantes moeten dit óók weten."


Meer weten? Stuur dan een mailtje naar turntotaalactie@gmail.com.

De topverkopers van eerdere edities van 'Paling en makrelen, turnplezier voor velen'.