Lijkt het je ook leuk om te dansen en op een groot podium te staan?
Lijkt het je ook leuk om te dansen en op een groot podium te staan? ((Foto: aangeleverd))

Dansdemo TTL in het winkelcentrum

LANGEDIJK - Turn Totaal Langedijk heeft niet alleen een prachtige turnafdeling, maar heeft al jarenlang ook verschillende dansgroepen. In een gezellige en ontspannen sfeer wordt er hard geoefend met als hoogtepunt de jaarlijkse uitvoering in juni in theater de Binding te Broek op Langedijk.

Helaas kon deze door coronamaatregelen afgelopen juni geen doorgang vinden en is verschoven naar november dit jaar. Daarnaast is in juni 2021 weer de jaarlijkse uitvoering.

Zaterdag 29 augustus geven de dansgroepen onder leiding van de docenten Simone, Danique en Nienke een demonstratie bij winkelcentrum Broekerveiling. Om 11.00 uur zullen ze wat dansen laten zien, bij mooi weer buiten op het winkelplein en bij slecht weer in het winkelcentrum bij de ingang aan de Westkant.

Vind je het ook leuk om te dansen en jaarlijks op een groot podium te staan? Kijk even op www.turntotaallangedijk.nl voor het lesrooster. Er zijn verschillende dagen en twee locaties waar je terecht kunt: Locatie Sint Pancras (gymzaal aan de Sperwer), locatie Broek op Langedijk (zaal Mayersloot). Vanaf 6 jaar ben je welkom, je kunt dan geheel vrijblijvend een aantal proeflessen meedoen om te kijken of je het leuk vindt. De oudsten zijn ongeveer 18 en 19 jaar oud en genieten nog elke week van de danssport.


Voor meer informatie: www.turntotaallangedijk of bel even naar Margriet Koeman: 06-19768203.