Afbeelding
(Foto: )

Frisse start voor Dorpshuis de Geist

SINT PANCRAS - Dorpshuis de Geist in Sint Pancras is klaar voor het nieuwe seizoen. Na de vernieuwing van het café van het dorpshuis in 2019 , zijn nu ook de hoofdingang, schilderwerk en de buitenkant aangepakt.

Het team van het dorpshuis kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. Al is het dan met wat aanpassingen. Protocollen zijn opgesteld om aan hygiëne-eisen te voldoen en de zalen zijn heringericht. Een aantal zalen kan geschakeld worden zodat er meer ruimte beschikbaar is. Zo is de anderhalve meter maatregel gewaarborgd.

Tijdens de sluiting vanwege covid-19 is er hard gewerkt aan en in het dorpshuis. Zowel de binnenkant van het pand als de buitenkant zijn geschilderd in frisse moderne kleuren. Het magazijn wordt verbouwd volgens de huidige eisen, kozijnen zijn gerepareerd en muren en terrassen schoongespoten. De vernieuwde entree glimt voorbijgangers enthousiast tegemoet.

Voor huurders en gebruikers is Dorpshuis de Geist ook weer, in aangepaste vorm, toegankelijk. De bibliotheek is woensdagmiddagen geopend en De Waerden is gestart met de dagbesteding. De taarten van Bakkerij de Geist zijn net zo lekker als altijd, alleen is het afhaalpunt nu aan de buitenkant van het pand.

De komende maanden staat nog meer onderhoud op het programma maar voorlopig staat vooral de terugkeer van de gasten voorop. De Geist is klaar voor uw komst!

Afbeelding
De vernieuwde entree glimt voorbijgangers enthousiast tegemoet.