Het nieuwe team is klaar voor een nieuwe frisse start.
Het nieuwe team is klaar voor een nieuwe frisse start. (Foto: Theo Annes)

Marktzicht Eten & Drinken maakt doorstart

BROEK OP LANGEDIJK – Een groep enthousiaste Langedijker ondernemers heeft de handen ineengeslagen en gaat er alles aan doen om Markzicht Eten & Drinken een mooie toekomst te geven. Aan de plannen zal het zeker niet liggen.

Er wordt op dit moment keihard gewerkt aan het pand van Marktzicht Eten & Drinken, voorheen Grand Café Marktzicht. Rondom in de steigers. Op een van de mooiste plekjes in Broek op Langedijk, aan de Dorpsstraat, met uitzicht op water en Museum BroekerVeiling, ervaren de gasten de ongecompliceerde sfeer van Marktzicht Eten & Drinken. Gastheer Wouter Bosch is trots. Niet alleen op de metamorfose van het pand, de supermoderne overkapping van het terras, maar ook van de vernieuwende activiteiten, die medio oktober van start gaan.

Diner en muziek

“In de nieuwe situatie kunnen onze bezoekers ’s morgens al bij ons terecht voor een lekker kopje koffie. Daarna is er de mogelijkheid om te lunchen en voor het diner gezellig te borrelen. Onder leiding van onze nieuwe chef-kok Andre Koops wordt diner tot stand wordt gebracht. Verder willen we gezellige thema avonden organiseren. Zoals een hapje eten met optreden van bekende artiesten.” Op 26 november komt Jeroen van de Boom naar Marktzicht. “We hebben op die avond twee shifts, zodat we veel gasten blij kunnen maken."

Het is bedoeling om een gezellige Huiskamer te creëren met leuke activiteiten. Bosch: “We denken aan een aantal keren per jaar muziek op de zondag. Gezellig borrelen met achtergrondmuziek.” Het nieuwe team is er bijna klaar voor. “We kunnen bijna niet wachten om over enkele weken de eerste gasten te mogen ontvangen. Houd voor het laatste nieuws onze Facebookpagina of Instagram in de gaten!”