Yvonne van der Spek van Lionsclub Langedijk kon 485.619 Douwe Egberts punten overhandigen aan Linda Strijbis van Voedselbank Langedijk.
Yvonne van der Spek van Lionsclub Langedijk kon 485.619 Douwe Egberts punten overhandigen aan Linda Strijbis van Voedselbank Langedijk. (Foto: aangeleverd)

Duizend pakken koffie voor Voedselbank Langedijk

LANGEDIJK - Tijdens de achtste Lions Douwe Egberts Waardepuntenactie hebben de dames van Lionsclub Langedijk bijna een half miljoen aan waardepunten door de vingers zien gaan.

Dankzij de medewerking van diverse bedrijven en instellingen in de regio konden er in december op meerdere plaatsen 'verzameldozen' geplaatst worden. Er is massaal gehoor gegeven aan het verzoek om Douwe Egberts punten te doneren. Honderden, duizenden, tienduizenden zegeltjes die wellicht jarenlang in een keukenlade lagen, kunnen door deze actie gebruikt worden om mensen die afhankelijk zijn van voedselhulp te voorzien van een een pak koffie.

Yvonne van der Spek van Lionsclub Langedijk kon 485.619 Douwe Egberts punten overhandigen aan Linda Strijbis van Voedselbank Langedijk, die het op haar beurt weer kon inwisselen voor pakken koffie. Op 2 maart 2020 was het zover en werden er 1032 pakken koffie geleverd bij de voedselhulp.

"Een prestatie om met recht trots op te kunnen zijn! Lionsclub Langedijk wil graag een ieder die heeft bijgedragen om deze actie tot een succes te maken heel hartelijk bedanken. Dankzij uw hulp kunnen velen die afhankelijk zijn van voedselpakketten genieten van dat kleine beetje extra. Ook dit jaar zullen de Lions zich weer inzetten voor deze actie. Blijft u daarom alstublieft deze waardezegels sparen! Alle beetjes helpen!"

Afbeelding