Iedere deelnemer van de Zonnebloem Langedijk – Noord krijgt 2 oliebollen. Ook voorzitter Roy Korbijn ging persoonlijk op pad.
Iedere deelnemer van de Zonnebloem Langedijk – Noord krijgt 2 oliebollen. Ook voorzitter Roy Korbijn ging persoonlijk op pad. (Foto: aangeleverd)

Langedijk-Noord deelt oliebollen uit

LANGEDIJK - Zonnebloem Langedijk-Noord deelde op 29 december 2020 oliebollen uit aan de deelnemers van de vereniging. Iedere deelnemer van de Zonnebloem Langedijk – Noord kreeg 2 oliebollen dankzij de oliebollenkraam van de familie Haller.

Tijdens deze actie wordt aan de coronamaatregelen gedacht door de oliebollen in een zakje aan de deur te hangen, zodat direct contact wordt vermeden.

Haller

De oliebollen worden verzorgd door de zoon van mijnheer Haller, een deelnemer van deze afdeling. “Ik ben zo dankbaar voor het werk dat de vrijwilligers doen voor mijn vader. Daarom vind ik het een mooi gebaar om oliebollen te bakken voor de deelnemers van Zonnebloem Langedijk-Noord.”

Vrijwilligers

Ook voor de Zonnebloem Langedijk-Noord is het dit jaar anders dan anders geweest. De lokale afdeling lag nagenoeg stil. Naast de zorgen en angst, die een ieder heeft, is de Zonnebloem Langedijk-Noord op gepaste wijze doorgegaan. Zoals eerder deze maand waar tijdens een online ledenvergadering het bestuur weer compleet is gemaakt. Met het enthousiasme van de nieuw gekozen bestuursleden, de vele vrijwillige uren van onze vrijwilligers en de mooie missie van de vereniging wordt er verder gegaan.

Oplossingen

Dit jaar was een jaar waar gedacht werd in oplossingen te denken in plaats van beperkingen en iedereen deed mee. De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking door middel van gezellige huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties. Een lichamelijke beperking hoeft nooit betreft een belemmering te zijn. De Zonnebloem zegt niet voor niets: "Er kan zoveel meer dan je denkt.”

Iedere deelnemer van de Zonnebloem Langedijk – Noord krijgt 2 oliebollen dankzij de oliebollenkraam van de familie Haller.