Annemieke van Velthuizen.
Annemieke van Velthuizen. (Foto: aangeleverd)

Je mag weer afslanken bij Easyslim.nu

ALKMAAR - De meeste mensen zijn wat kilo’s aangekomen en hebben nu weer zin om aan zichzelf te werken. Het is algemeen bekend dat overgewicht slecht is voor je gezondheid. Alle reden om het nu echt serieus aan te pakken met hulp van de deskundige mensen van Easyslim.nu. Uiteraard wordt er veilig gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat is Easyslim.nu? Er wordt gewerkt met een zeer revolutionair apparaat waardoor je én snel vet verliest én heel snel spieren kweekt. Door deze combinatie val je snel af en krijg je bovendien meer energie en een strakkere huid. Naast de behandelingen worden er voedingsadviezen op maat gegeven en kun je producten kopen die het afslankproces vergemakkelijken. Hoe vaak moet ik komen? Dit is sterk afhankelijk van hoeveel kilo je kwijt wilt en wat je daarnaast zelf aan je eetpatroon wilt veranderen. De meeste mensen kiezen voor een sessie van 10 of 26 keer, waarbij je 1 x per week komt.

Intake en proefbehandeling

De eerste keer dat je komt, wordt er gevraagd wat je doel en eetgedrag is; hoe snel je wilt afvallen en wat voor jou haalbaar is, wordt ook besproken. Uiteraard wordt uitgelegd hoe het apparaat werkt. Daarna onderga je de behandeling die (elke keer) een klein uurtje duurt.Er wordt aangetoond dat deze methode werkt; hiervoor wordt op diverse plaatsen je omtrek gemeten. Het gemiddelde verlies is 12 centimeter bij de proefbehandeling, blijkens geanonimiseerde gegevens.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Via www.easyslim.nu kunt u een afspraak maken voor een intake en proefbehandeling. Nu van € 69,- voor € 39,-. Geldig t/m 21 juni 2020. Graag verwelkomen wij u in één van onze studio’s.


Easyslim.nu Alkmaar 06 51 43 17 36 alkmaar@easyslim.nu
Easyslim.nu Limmen06 85 85 26 03 limmen@easyslim.nu