Inico Geels, Harry van de Kuijt en Hans Maarten Parigger.
Inico Geels, Harry van de Kuijt en Hans Maarten Parigger. (Foto: aangeleverd)

Vijftig-kilometertocht voor 't Praethuys

Vervolg voorpagina


We oefenen nu rondjes van 20, 25 en 30 kilometer. Ik kan je zeggen: dat voelt niet fijn voor je voeten! Maar we gaan steeds verder en 25 juli gaan we toch écht die 50 kilometer halen. Onder meer via Facebook geven we aandacht aan onze loop en daar wordt erg positief op gereageerd. Mensen kunnen ons sponsoren en we staan nu al op ruim vierduizend euro! Dat vind ik echt super. Waar dit eindigt? Tja, het dubbele? Geen idee! Ik hoop gewoon zo veel mogelijk, want het 't Praethuys loopt veel benefietgeld mis door het niet doorgaan van evenementen."

Sponsoren

Wie ook 't Praethuys wil sponsoren, kan de actie van de mannen steunen. "Mensen kunnen via mijn Facebookpagina in een persoonlijk bericht een bedrag toe te zeggen. Ook kunnen ze mailen naar de50vanalkmaar@gmail.com. Dat bedrag zullen we pas ná onze prestatie collecteren; we verzoeken dan het geld rechtstreeks over te boeken naar 't Praethuys. We hebben burgemeester Piet Bruinooge gestrikt om de cheque te overhandigen.”

Ook een donatie toezeggen? Stuur een mail of een persoonlijk berichtje via zijn fb-account: www.facebook.com/harryvandekuijt