Jongseniorenteam AFC’34 (Kampioen poule A2 seizoen 2019-2020)
Jongseniorenteam AFC’34 (Kampioen poule A2 seizoen 2019-2020) (Foto: aangeleverd)

Univé Jongsenioren Competitie van start

ALKMAAR - In het negende seizoen doen er 32 verenigingen mee aan de Univé Jongsenioren Competitie, verdeeld over 4 groepen van 8 verenigingen. In poule A (2e klasse en hoger) zijn 2 poules met o.a. AFC’34, Kolping Boys, LSVV, SVW’27 uit de regio Alkmaar en in poule B (3e/4e klasse) zijn ook 2 poules met o.a. Alcmaria Victrix, Alkmaarsche Boys, VV Bergen, VV Zeevogels, KSV, Heerhugowaard, SV DTS en Victoria O uit de regio.

Elke vereniging komt aan de start met een samengesteld team bestaande uit spelers Onder19, Onder23, Jonge selectiespelers t/m 22 jaar en enkele dispensatiespelers. Er zijn 7 speelrondes die om de 3 weken plaats vinden op het complex van één van de deelnemende verenigingen. Voor elke winnaar van een poule wordt de Kampioensschaal beschikbaar gesteld door de Hoofdsponsor Univé, daarnaast ontvangt de kampioen een waardecheque van € 250,-- (cataloguswaarde) beschikbaar gesteld door JAKO. Ook dit seizoen wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren Univé, Miko Koffie Noord-Holland, JAKO, Milati, SINA Voetballab en de Vrienden van JSC.

Speelschema, standen en overige info over de Jongsenioren Competitie is te vinden op: www.jongseniorencompetitie.nl of op Facebook pagina www.facebook.com/jongseniorencompetitie.