Afbeelding
(Foto: door Andrea Piacquadio via Pexels)

Ontvang bezoek tijdens Week tegen Eenzaamheid

GRAFT DE RIJP - Van 1 tot en met 8 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week verrast RSWP Wonen Plus inwoners uit de Schermer en Graft/de Rijp die niet vaak bezoek krijgen en soms weinig gezelligheid om zich heen ervaren, met een bezoek en gebakje.

Weinig gezelligheid om zich heen

Meld je aan bij het servicepunt van RSWP op 0299 820139 of via wonenplusaangenaam@rswp.nl en geef dan naam, telefoonnummer, (e-mail)adres en de dag van voorkeur. De actie loopt van donderdag 1 tot en met donderdag 8 oktober met uitzondering van het weekend.

Match

RSWP zorgt voor een match tussen jou en een vrijwilliger van RSWP op de gewenste dag. De vrijwilliger van RSWP neemt contact op voor het maken van een afspraak. Zorg dat je thuis bent op de dag van bezoek en een kopje koffie of thee hebt voor de vrijwilliger van RSWP. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam. RSWP wil tijdens de week tegen de eenzaamheid door middel van de ‘gebakjesactie’ aandacht vragen voor en geven aan deze groep.

Welzijnsorganisatie

RSWP is een welzijnsorganisatie die helpt mensen elkaar te helpen. Dit doen zij samen met vrijwilligers zodat (kwetsbare) thuiswonende inwoners passende hulp krijgen als zij dat willen. Voor meer informatie over de dienstverlening van RSWP en vrijwilligerswerk neem contact op met het servicepunt RSWP of kijk op rswp.eu.