Van Rein Instituut helpt!
Van Rein Instituut helpt! (Foto: aangeleverd)

Pijntje Hier, Pijntje Daar? Van Rein Instituut helpt!

REGIO- Je bent fit maar opeens rol je van het ene pijntje in het andere. Ogenschijnlijk zijn het allemaal op zichzelf staande pijntjes en blessures maar toch heeft het een meestal met het ander te maken. Door teveel blokkades is je lichaam niet meer in staat om verstoringen op te vangen.

Ook last van PHPD?

Wat normaal gesproken een goed te verwerken belasting is, wordt dan opeens juist een overbelasting. Zo kunnen afvalstoffen zich ophopen door een verstoorde bloedafvoer. Het zenuwstelsel kan overbelast zijn door een blokkade in bijvoorbeeld rug of schedel. Bewegingsverlies van organen kan ervoor zorgen dat je anders beweegt en daardoor zijn verschillende delen van je lichaam overbelast. De osteopaat bekijkt deze klachten als een samenhangend geheel en gaat op zoek naar de oorzaak en lost die uiteindelijk op door verschillende osteopatische technieken toe te passen.

Herken je jezelf in onbegrepen klachten, maar herkennen veel medici deze klachten juist niet en wordt er geen oorzaak gevonden? Het Van Rein Instituut helpt je zoeken naar de oorzaak. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak en ga samen met de osteopaat op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Telefoon: 072-5155454 of 0226-392121 Je kunt bij een osteopaat terecht voor o.a. rug-, schouder-, nek-, buik- of knieklachten. Daarnaast kun je met jouw baby terecht wanneer er sprake is van een huilbaby, reflux of bijvoorbeeld darmkrampjes.