BodyStyle is verhuisd
BodyStyle is verhuisd (Foto: aangeleverd)

BodyStyle verhuisd naar de Laat

ALKMAAR - Begin augustus is BodyStyle, dé winkel voor beenmode en bodyfashion, verhuisd van de Boterstraat naar de Laat in Alkmaar.

De winkel voor been en body

Dat is heel spannend in deze tijd, maar de eigenaresse Sascha Groenland heeft er geen spijt van. “We zitten hier in een prachtige winkel op een beter locatie. Meer in het zicht en voor onze klanten makkelijker te bereiken” De winkel is helemaal gevuld met alles wat je nodig hebt aan beenmode en ondermode dit seizoen. Warme sokken en kniekousen, stevige panty’s en maillots en comfortabel ondergoed. Precies wat je nodig hebt nu iedereen weer veel thuis is.

Team

Het team staat ook nu voor u klaar om u te helpen een keuze te maken, of het nu een panty bij een jurk is of een alvast een paar sokken om cadeau te geven, u wordt met alle aandacht geholpen, zoals u dat al meer dan 60 jaar gewend bent. Heeft u geen zin of tijd om de stad in te gaan, neem dan contact op of kijk in de webshop, want alles kan in overleg ook opgestuurd worden.

Koopje

Zin in een koopje? In de winkel in de Boterstraat is nog tot het eind van dit jaar de BodyStyle Outlet te vinden. Hier wordt de oudere collectie met kortingen van 30 tot 70% verkocht. Veel lingerie en ondergoed, maar ook panty’s en sokken. De collectie wisselt regelmatig, een prima reden om weer eens een kijkje te nemen in de Boterstraat. De Outlet is alleen in het weekend open.

Bodystyle

Bodystyle beenmode & bodyfashion, Laat 172A Alkmaar, 072-5115187, www.body-style.nl. De BodyStyle Outlet is te vinden aan Boterstraat 20, geopend van vrijdag tot en met zondag.