De mobiele testlabs komen op locatie.
De mobiele testlabs komen op locatie. (Foto: aangeleverd)

Positieve reacties op corona snelteststraat Alkmaar

ALKMAAR - Vrijdag 23 oktober opende in Alkmaar de eerste commerciƫle Corona snelteststraat haar deuren.

Avertorial

En vanaf die dag was het meteen een groot succes, telefonisch goede bereikbaarheid, op dezelfde dag terecht kunnen voor een afspraak, vaak al binnen 2 uur na het bellen en binnen 30 minuten de uitslag. Veel bedrijven en particulieren maken hier dan ook dankbaar gebruik van. Niet alleen de snelheid, maar ook de deskundigheid van het personeel, maken dat deze teststraat eruit springt.

In de reiswereld en vooral in de touringcarsector worden er in het hoogseizoen grote informatiestromen snel en vakkundig verwerkt en waar nodig ook snel geschakeld. Deze eigenschap komt ons nu goed van pas. Er is een behoefte vanuit het bedrijfsleven en zorginstellingen om op locatie te testen. Op deze behoefte is dan ook ingespeeld en zijn er sinds 5 november dan ook 2 mobiele testlabs beschikbaar. Voor testen op locatie. Ze komen langs met een omgebouwde bus die volledig is ingericht om veilig en snel testen uit te kunnen voeren. De touringcars zijn ook rolstoeltoegankelijk. Net als in de teststraat worden de testen uitgevoerd met gekwalificeerd personeel en goedgekeurde testen. U maakt een afspraak en op de gewenste datum en tijd (mits beschikbaar) komen ze bij u langs en voeren de testen uit. Dit kan al vanaf 10 personen.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor de teststraat of informatie inwinnen over de corona testbus, neem dan contact op met 06-1316059 of 06-57050796.