Vanaf het middaguur stond de telefoon roodgloeiend bij Nancy’s Hair Fashion
Vanaf het middaguur stond de telefoon roodgloeiend bij Nancy’s Hair Fashion (Foto: aangeleverd)

'Telefoon vanaf middaguur roodgloeiend'

ALKMAAR - Vanaf het moment dat maandag het nieuws uitlekte dat ook contactberoepen tijdens de lockdown hun deuren moesten sluiten, was het een drukte van jewelste bij Nancy’s Hair Fashion. "Maandag zou een rustig dagje worden, maar vanaf het middaguur stond de telefoon roodgloeiend", vertelt eigenaresse Nancy, die haar kapsalon vanuit huis runt.

"Gelukkig had ik de boodschappen in huis en kon ik de hele maandag tot 's avonds laat klanten knippen. Die waren maar wat blij dat ze op het nippertje een plekje konden krijgen in mijn stoel. Ik had zelfs mijn sportkleding nog aan omdat er helemaal geen tijd was iets anders aan te trekken! Normaal gesproken bied ik al mijn klanten een kopje koffie of thee aan en leg ik ze lekker in de watten. Nu was het wat soberder, maar zo kon ik natuurlijk wel zoveel mogelijk mensen helpen. Nu valt alles stil en dat is een hard gelag, want je mist gewoon een stuk inkomen.


Ik hoop straks - als de regels het weer toelaten - al mijn klanten weer te ontvangen om ze lekker in de watten te kunnen leggen. Kijk voor meer informatie op nancyshairfashion.nl"