Theater Beverwijk is nieuw en richt zich vooralsnog alleen op de jonge doelgroep.
Theater Beverwijk is nieuw en richt zich vooralsnog alleen op de jonge doelgroep. (Foto: PR)

Theater Beverwijk en 'Kennemer' vinden elkaar

BEVERWIJK - Theater Beverwijk, onderdeel van Vuurlinie Events, is een klein en laagdrempelig "Kinder" Theater. In de afgelopen periode zijn Theater Beverwijk en het Kennemer Theater met elkaar in gesprek getreden, om de programmering voor seizoen 2020-2021 op elkaar af te stemmen. Beide partijen zien een enorme synergie in samenwerking, afstemmen van de programmering en reclame uitingen. Dit met als doel om nog meer mensen naar het theater te krijgen. Jong en oud.

Theater Beverwijk is nieuw en richt zich vooralsnog alleen op de jonge doelgroep. Waarbij wordt gekeken naar een eerste theater ervaring, ruimte om te lopen en bewegen. Theater Beverwijk kent geen stoelnummering en kinderen kunnen altijd vooraan zitten. Mede hierdoor zijn er grote verschillen tussen beide Theater Beverwijk en het Kennemer theater en bieden wij samen een brede keuze aan de bezoeker.

Beide theaters willen door de samenwerking een groter bereik krijgen in regio Kennemerland en regio Alkmaar. Dit is een mooi voorbeeld over hoe samenwerking in dezelfde branche kan leiden tot versterking. Hiermee wordt Beverwijk steeds meer op de kaart gezet.Binnenkort in Theater Beverwijk: Koning Kumba en de Muziekwinkel, Safety Day met Paw Patrol, Peppa Pig, Sesamstraat, Brandweerman Sam en meer…