Nancy Kool.
Nancy Kool. (Foto: Aangeleverd)

Cambridge Weight Plan gewijzigd

HEEMSKERK - Per 1 januari 2020 is Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet, oftewel Het 1 op 1 Dieet. Dit maakt in één keer duidelijk waar het om draait, namelijk de 1 op 1 relatie tussen jou als cliënt en The 1:1 Diet consulent in Heemskerk, Nancy Kool.

Nancy: "Het is echter niet alleen maar de 1 op 1 begeleiding die ertoe doen. Ook gezonde voeding en een flexibel, aan jouw persoonlijke omstandigheden aan te passen Stappenplan, lekkere en verantwoorde recepten en tips voor beweging, de juiste mind-set en een gezonde (verbeterde) leefstijl staan hoog in het vaandel bij The 1:1 Diet."

Nancy vervolgt: "Veel mensen zijn je al voor geweest. Iedereen kan het, of je nu een paar kilo wilt afvallen of een veelvoud daarvan. Omdat The 1:1 Diet helemaal op jou is af te stemmen, is het voor iedereen mogelijk! Samen met je consulent ga je het traject in naar bewustwording en daardoor uiteindelijk gewichtsbeheersing. Want afvallen doen we samen!"

Heeft Nancy je nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook weer bruisen van energie en stralen als nooit tevoren? Kijk dan voor meer informatie naar mijn contact gegevens in de advertentie in deze krant of bel/whatsapp Nancy op 06 2548 5708.

Neem de advertentie mee naar je eerste consult en je intakegesprek t.w.v. € 25,00 krijg je cadeau.