Afbeelding
The Rose Irish Dance Company uit Maassluis maken het geheel compleet met een performance van de bekende Ierse dans. (Foto: aangeleverd)

Ierse middag op St. Patrick's Day

WORMER - Op St. Patrick's Day, zondag 15 maart, vindt er een Iers concert plaats in de in de Maria Magdalenakerk, Dorpsstraat 351 in Wormer. Medewerking verlenen folkkoor Out-Cider met gastoptredens van The Lassies en The Rose Irish Dance Company.

Folkkoor Out Cider bestaat uit tien zangeressen en vier muzikanten. (gitaar, viool, fluit, mandoline en contrabas). De begeleiding is in handen van Andrea Sombroek. Het koor zingt Ierse 'traditionals'. De muzikanten soleren in sommige liedjes met het spelen van een Reel of Jig.

The Lassies bestaat uit het duo Jytte Balm en Roos Kneppers. Twee jonge meiden met viool die excelleren in concertmuziek. Met hun optreden wonnen ze twee maal het Jan Pasveerconcours en de publieksprijs. Behalve improvisaties spelen ze ook het winnende onderdeel, The Irish Stew Medley. En geven een ritme act.

Showdance

Leden van The Rose Irish Dance Company uit Maassluis maken het geheel compleet met een performance van de bekende Ierse dans. De leden behoren tot de showdansgroep die energieke Ierse dansshows á la Riverdance en Lord of the Dance door heel Nederland brengt.

Aanvang: 14.30 uur, zaal open 14.00 uur. Reserveren à € 14,- via 075 - 6425958, 075 - 6421282 en concertmmwormer@gmail.com Kaarten aan de zaal € 16,- inclusief pauzedrankje. Meer info op de website: www.concertenwormer.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding