Vréneli Stadelmaier.
Vréneli Stadelmaier. (Foto: Anke van der Meer)

'F*ck die Onzekerheid'

UITGEEST – Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid terwijl je eigenlijk best weet dat je het wèl kunt. Vréneli Stadelmaier weet er alles van, en ook hoe je daarvan af komt. In het humoristische theatercollege F*ck die Onzekerheid, op 7 maart bij De Zwaan Cultureel, combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden.

Theatercollege bij De Zwaan Cultureel

Drs. Vréneli Stadelmaier is bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe, moeder en loopbaancoach. Zij schreef de bekende bestseller 'F*ck die Onzekerheid' en onlangs verscheen haar tweede boek, 'Yes She's Smart, Een Slimme meid is op haar toekomst voorbereid'. Stadelmaier treedt regelmatig met haar theatercolleges op in het hele land en is een actief vlogger. Voor haar werk won ze in 2015 de regeringsprijs voor vrouwenemancipatie, de Joke Smit-prijs. Dus een prima voorstelling om internationale vrouwendag luister bij te zetten.

Wat de bezoekers ervan zeggen: "Ontroerend, humoristisch, informatief en interactief. Ik heb van het begin tot het einde genoten."

"Ik heb met open mond geluisterd." En:"Ik dacht dat ik de enige was met zulke gedachten, maar wat fijn dat de hele zaal het herkende. Dat is zo inspirerend!" Maar ook: "Ik heb gelachen en gehuild, geluisterd en gezongen. Heerlijk!" Verder: "Heel praktisch, herkenbaar en vanaf morgen ga ik het anders doen."

De voorstelling op zaterdag 7 maart begint om 20.15 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. Toegang € 15,- (Vrienden van de Zwaan € 12,50). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest.