De winnaars van de groene lintjes in 2017.
De winnaars van de groene lintjes in 2017. (Foto: Aangeleverd)

Wie verdient er dit jaar een groen of rood lintje?

IJMOND - Kent u iemand of een organisatie die waardering verdient voor een mooi duurzaam/groen initiatief in de IJmond? Kent u een (vrijwilligers)organisatie die zich bijzonder verdienstelijk maakt op sociaal gebied in de IJmond en wilt u dit eens in het zonnetje zetten? Kom dan in actie en nomineer uw favoriet voor de groene of rode lintjes 2020 van GroenLinks.

Bij de GroenLinks afdelingen Beverwijk, Velsen en Heemskerk

Dit kan door uiterlijk 15 maart 2020 een mail met een korte motivatie te sturen naar lintjes@groenlinksbeverwijk.nl .
De IJmondiale Groenlinks afdelingen (Beverwijk, Heemskerk en Velsen) willen u om uw eigen telefoonnummer in de mail te vermelden en natuurlijk ook het (mail) adres en -zo mogelijk- het telefoonnummer van de genomineerde. Vermeld ook of de genomineerde op de hoogte is van de nominatie of niet.
De inzendingen worden beoordeeld op diverse criteria. Criteria zijn onder andere of het initiatief vernieuwend is voor de IJmond en/of het anderen inspireert om mee te doen aan een duurzame, groene IJmond en aan verbetering van het sociale klimaat in de IJmond-gemeente(s).

GroenLinks reikt al jaren deze lintjes uit. De uitreiking is dit jaar op zaterdag 28 maart. Dat gebeurt dit jaar in Beverwijk. Het groene lintje is een blijk van waardering voor inwoners, organisaties en kleine bedrijven die actief bijdragen aan een duurzaam en groen Heemskerk, Beverwijk of Velsen. Het rode lintje is bedoeld als waardering voor bijzondere inzet van en voor kwetsbare mensen in onze samenleving.